Foreest Groen Consult heeft naast haar eigen algemene site twee specialistensites in beheer.

 www.kastanjezorg.nlis een site over ziekten in paardenkastanjes.

 Op de site staan duidelijke foto's die de verschillen tussen de ziekten goed aantonen en waarmee u zelf de diagnose kunt stellen.  Via deze site kunt u producten bestellen die u kunnen helpen om de ziekten onder controle te brengen. Voor veel van deze producten heeft Foreest Groen Consult de exclusieve verkooprechten voor Nederland en België.

 www.vogelwering.eu is een site over innovatieve vogelweringsproducten.

 Bij het opstellen van het eerste roekenbeschermingsplan was een van de uitdagingen om een product te vinden dat de roeken duidelijk kan maken dat de locatie waar zij overlast veroorzaken niet gewenst is. Na een speurtocht kwamen wij uit bij Firefly bakenkaarten. Na een eerste bestelling en de gebleken geschiktheid heeft Foreest Groen Consult de exclusieve verkooprechten voor dit product in Nederland  en België weten te verkrijgen. Naast de Firefly bakenkaarten zijn er nog enkele producten te vinden die gebruikt worden om vogels op een natuurlijke manier te weren. Ook voor deze producten heeft Foreest Groen Consult de exclusieve rechten.

 De Firefly bakenkaartenvoldoen aan de hoogste internationale producteisenen zijn de enige kaarten met een bewezen 24/7werking.